woning te huur in waihi

, pauline
17-4-2012, 1:10 uur

Hallo allemaal,
Tijdelijk - voor een periode van ong. 4 maanden - willen we onze cottage verhuren (3 slpkamers) in Waihi. Waihi ligt een uurtje van Tauranga, 3 kwartier van Thames en ong een uur van Hamilton. Het ligt geweldig,in de Waitawheta valley, 5 minuten van Waihi centrum (:)). Het is compleet ingericht, dus heel handig voor nieuwe emigranten om te aclamatiseren, te gebruiken als uitvalsbasis of voor mensen die wat langer in Nieuw Zeeland willen blijven. Mooie wandelingen zijn vlakbij en we zitten ook vlakbij het Haurakirailtrail (fietsroute). Wil je meer weten, mail dan even :)
Pauline

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar pauline
terug

Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen.