project 'Zicht op Golden Bay / View on Golden Bay'

, Hartebeest
24-3-2012, 3:34 uur

Hallo, wij zijn Hartebeest (Maaike & Gerco), grafisch en illustratief ontwerpers uit Nijmegen. Op dit moment werken wij aan een project dat betrekking heeft op zowel Nederland als Nieuw Zeeland, genaamd 'Zicht op Golden Bay / View on Golden Bay'. Ons doel is om een hedendaagse versie te maken van de bekende illustratie die Isaac Gilsemans maakte van de ontmoeting tussen Abel Tasman en Māori van Mohua (Golden Bay) in 1642, 370 jaar geleden. In essentie een ontmoeting tussen twee culturen.

In dit project (dat zal resulteren in een boek) vragen we mensen om bij te dragen aan of te reageren op de illustratie en het onderwerp. Tot eind april verblijven wij in Golden Bay en houden op 17 april een presentatie over het project in Takaka.

Wij zijn natuurlijk heel erg benieuwd wat jullie als emigranten over dit onderwerp te zeggen hebben! Daarom nodigen wij jullie van harte uit hierop te reageren, via de website of dit forum. Uitgebreide informatie en voortgang van het proces is te volgen op: www.viewongoldenbay.com.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Hartebeest

Re: project 'Zicht op Golden Bay / View on Golden Bay'

, Elly
26-3-2012, 6:46 uur

Leuke website. De 17e staat op de kalender. Laat maar weten als je hulp nodig hebt bij de voorbereidingen.

Cheers
Elly

reageer op dit bericht in het forum

Re: project 'Zicht op Golden Bay / View on Golden Bay'

, Hartebeest
26-3-2012, 10:10 uur

Dank je Elly! We weten je te vinden ;-)

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Hartebeest

Re: project 'Zicht op Golden Bay / View on Golden Bay'

, Elly
21-4-2012, 5:53 uur

Even wat feedback over een geweldige energieke presentatie die we op dinsdag bijgewoond hebben. Heeeel veel informatie op een geweldige manier gepresenteerd en het lokale organisatie committee was zwaar onder de indruk van de schat aan informatie die deze 2 Nederlanders naar Golden Bay brachten. Keep up the good work Greg en Maaike (met de naam Gerco kunnen die Kiwis niets!). Ze werden in ieder geval mee uit vissen genomen en hebben hopelijk genoten van Golden Bay vanaf het water. Heel veel mensen zullen jullie missen als jullie weer weg zijn. Gauw terug komen!

Cheers
Elly

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Elly
terug

Inloggen

Om in het forum te schrijven of forumleden via het forum privémailtjes te sturen, moet je eerst inloggen.
Vul je emailadres en je wachtwoord in en klik op 'inloggen'. Om ingelogd te kunnen zijn moet je browser cookies accepteren. Als je ingelogd bent, blijft dat een paar maanden geldig, tenzij je weer uitlogt.

E-mailadres:
Wachtwoord:
 


Aanvraag wachtwoord

Heb je nog geen wachtwoord? Vraag het hier aan. Het wachtwoord wordt naar je emailadres verzonden *.

E-mailadres:
 

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul je emailadres hier in en laat je wachtwoord naar je e-mailadres sturen *.

E-mailadres:
 
* Soms komen mailtjes van het forum niet aan. Het betreft dan vaak hotmail.com adressen (of live.nl of outlook.com). Als de mail door zo'n emailprovider wordt tegengehouden, dan krijg je het mailtje met je wachtwoord niet. Je kunt dan het beste een ander emailadres proberen.